Creating a new studio space for a Hackney-based fashion brand.

Remade Studio

Christopher Raeburn

Processes

  • Architectural design
  • Joinery
  • Installation

What we did

British fashion brand Christopher Raeburn appointed AJ&B Studio to create a new studio space in Hackney, tasking our team with delivering a multifunctional space that included an office area, production facilities space for events and model fittings. The ground floor space was an empty shell, and required a light touch in its fitting out.

Aldworth James & Bond | Remade Studio for Christopher Raeburn

As well as advising on M&E and new flooring, AJ&B Studio also designed joinery items for the studio that featured the Christopher Raeburn cross, for a subtle brand touch point. The client already had several furniture items that we were able to drop in, and we were able to use the Raeburn shark print in the kitchen area splashback.

  • Aldworth James & Bond | Architectural design for Remade Studio
  • Aldworth James & Bond | Architectural drawing of Remade Studio, Christopher Raeburn
Aldworth James & Bond | Fit out for Christopher Raeburn's new Hackney studio

This was a great challenge for our design team, creating a flexible working environment for a growing and hugely talented team, but one which we thoroughly enjoyed. Big thanks to Chris and the team!

Photography: Ben Broomfield, 2016

  • Aldworth James & Bond | A multifunctional creative space for Christopher Raeburn Aldworth James & Bond | Remade Studio's production space
  • Aldworth James & Bond | Architectural design, joinery & installation for Christopher Raeburn
Aldworth James & Bond | Christopher Raeburn Remade Studio Project in Hackney